Методичні напрацювання педагогічних працівників

Збірник рецептур сучасних українських страв та десертів Сумщини

Презентація О.В.Темченко, методиста НМЦ ПТО у Сумській області, з теми "Новітні тенденції розвитку кулінарного мистецтва» для майстрів виробничого навчання закладів професійної освіти з професій «Кухар», «Кондитер», «Офіціант», «Бармен»"

Презентація О.В.Темченко, методиста НМЦ ПТО у Сумській області, з теми "Удосконалення комплексно-методичного забезпечення предметів  професій сфери торгівлі відповідно до вимог нових ДС ПТО"

Презентація О.В.Темченко, методиста НМЦ ПТО у Сумській області, з теми "Використання інноваційних педагогічних та виробничих технологій як шлях розвитку професійних компетентностей учнів та педагогів"

Презентація Н.І.Панченко, майстра виробничого навчання ДНЗ "Сумський центр ПТО харчових технологій, торгівлі та ресторанного сервісу" з теми "Структура робочого зошита з професійної підготовки продавців"

Опорні конспекти в схемах, порівняльних таблицях та визначеннях. С.П. Кушнірова, викладач ДНЗ "Сумський центр ПТО харчових технологій, торгівлі та ресторанного сервісу"

Контрольні питання. Картки опитування. С.П. Кушнірова, викладач ДНЗ "Сумський центр ПТО харчових технологій, торгівлі та ресторанного сервісу"

Схема-проект з предмету "Товарознавство продовольчих товарів" по темі "Молоко і молочні гастрономічні товари". С.П. Кушнірова, викладач ДНЗ "Сумський центр ПТО харчових технологій, торгівлі та ресторанного сервісу"

Інтерактивні вправи (карусель) з предмету "Товарознавство продовольчих товарів" по темі "Молоко і молочні гастрономічні товари". С.П. Кушнірова, викладач ДНЗ "Сумський центр ПТО харчових технологій, торгівлі та ресторанного сервісу"

Пакет навчально-плануючої документації з професії «Продавець продовольчих товарів»
(3 роздряд)

Пакет навчально-плануючої документації з професії «Продавець продовольчих товарів»
(4 роздряд)

Пакет навчально-плануючої документації з професії «Продавець продовольчих товарів»
(5 роздряд)

Немає коментарів:

Дописати коментар