1. План уроку виробничого навчання з теми "Інвентаризація товарів у торгівельному підприємстві"
2. План уроку професійно-теоретичного навчання з теми "М'ясо і м'ясопродукти"
3. План уроку професійно-теоретичного навчання з теми "Приготування борщів"
4. План уроку виробничого навчання з теми "Приготування дріжджового тіста опарним способом та виробів з нього"
5. План уроку професійно-теоретичного навчання з теми "Технологія приготування дріжджового тіста безопарним способом"
6. План уроку виробничого навчання з теми "Вивчення та розпізнавання асортименту шкіряного взуття, визначення розмірів, відмінних особливостей"
2. План уроку професійно-теоретичного навчання з теми "М'ясо і м'ясопродукти"
3. План уроку професійно-теоретичного навчання з теми "Приготування борщів"
4. План уроку виробничого навчання з теми "Приготування дріжджового тіста опарним способом та виробів з нього"
5. План уроку професійно-теоретичного навчання з теми "Технологія приготування дріжджового тіста безопарним способом"
6. План уроку виробничого навчання з теми "Вивчення та розпізнавання асортименту шкіряного взуття, визначення розмірів, відмінних особливостей"
Немає коментарів:
Дописати коментар